Nieuws

March 18, 2020

CTT Cable verschuift onze focus om vooruit te blijven gaan en onze partners te ondersteunen

Ongekende uitbarsting covid-19 beïnvloedt honderdduizend mensen en heeft een enorme invloed op de wereldeconomie.

 

 

Wij bij CTT-KABEL controleren dicht zijn ontwikkeling en beheren zijn gevolgen om het best mogelijke resultaat in het belang van onze Mensen en Gemeenschappen, onze Klanten en partners te verzekeren.

 

De raad van CTT-KABEL en het volledige Beheersteam is op volledige dagelijkse Crisisbeheerwijze die zich op drie belangrijke hoofddoelstellingen concentreert: Aantal arbeidskrachtenbescherming, Leveringsketen & Productiecontinuïteit, Klantenovereenkomst. De gezondheid en de veiligheid zijn ons nummer één prioriteit.


 

 

Bij CTT-KABEL, volgen wij de begeleiding van gezondheidsdiensten en werken werkplaatsaanbevelingen aan werknemers bij, regelmatig. Wij drukken wereldwijd onze dankbaarheid aan al onze collega's en partners uit; hun discipline en bepaling in het beheren van de gevolgen voor onze zaken en verrichtingen zijn opmerkelijk.

 

 

 

Vanaf vandaag, werken onze installaties en bureaus wereldwijd zonder verstoring. Het verre werken, waar mogelijk, is wijd uitgevoerd. Voor meer informatie: www.copperconductorcable.com

Contactgegevens