Fabrikant en leverancier van kabels, draden & kabelstoebehoren

Shenzhen Chengtiantai Cable Industrie mede Developemnt Ltd,

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Chengtiantai Cable Industry Development Co.,Ltd

Certificaten
Van goede kwaliteit Koper Coaxiale Kabel voor verkoop
Van goede kwaliteit Koper Coaxiale Kabel voor verkoop
Klantenoverzichten
De snelle reactie, de nauwkeurige leveringsdata en hun capaciteit om met dringende of grote orden te helpen maken chengtiantai tot kabel een uitstekend bedrijf om te werken met.

—— Antonio Esteves (Brazilië)

Wij waarderen de steun die door Shenzhen Chengtiantai Kabel in termen van levering voor veel van onze orden wordt uitgebreid.

—— Budi Ramli (Indonesië)

Ik vind het beheersteam pro-actief en gemakkelijk bij CTT-Kabels te behandelen.

—— Christopher Wong (Maleisië)

CTT-de kabel is een betrouwbare, eerlijke nuttige en betrouwbare leverancier en één die wij geen aarzeling adviserend aan om het even welk prospectief bedrijf zouden hebben.

—— Dal (Zuid-Afrika)

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Chengtiantai Cable Industry Development Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Chengtiantai Cable Industry Development Co.,Ltd Shenzhen Chengtiantai Cable Industry Development Co.,Ltd Shenzhen Chengtiantai Cable Industry Development Co.,Ltd Shenzhen Chengtiantai Cable Industry Development Co.,Ltd Shenzhen Chengtiantai Cable Industry Development Co.,Ltd Shenzhen Chengtiantai Cable Industry Development Co.,Ltd
De beleidsbouw de aanleg van kabelnetten van workshop De middelgrote workshop van de voltagekabel de workshop van het koperdraadtrekken buiding draadworkshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Chengtiantaikabel
Aantal werknemers : 250~300
Jaarlijkse omzet : 350 million-500 million
Opgericht Jaar : 1983
Export pct : 20% - 30%
OEM / ODM: available

Van de de Kabelindustrie van Shenzhenchengtiantai de Ontwikkelingsco., Ltd in 1997 wordt gevestigd die. Maar onze stichters zijn geïmpliceerd in de kabeldraad productie sinds 1983, die „de Kabelfabriek van Guangdong Dacheng“ genoemd werd.

 

C.T.T. is een fabrikant gespecialiseerd in het produceren van burgerlijke en speciale kabeldraad. In 2008, is ons bedrijf geadviseerd als Ondeugd - voorzitter Afdeling van Federatie van Shenzhen-de Industrieën. C.T.T. Wordt gevestigd in Guangming-district, Shenzhen-Stad. Het de bouwgebied van C.T.T. Is 100.000 vierkante meters met 60.000 vierkante meters als vloerruimte.

 

Er zijn 271 werknemers en vijf workshops zoals Korrelingsworkshop, Draadtrekkenworkshop, Kabelworkshop, Draadworkshop en de middelgroot-Hoge Workshop van de Voltagekabel in ons bedrijf. De jaarlijkse omzet van C.T.T bereikte vorig jaar 500 miljoen USD. Onze standaardproducten en OEM kabeldraad zijn wijd etc. geïnstalleerd in verkeersslagaders, het Leven gebouwen, winkelcomplexxen, bedrijfsbureaugebouwen, gemeentelijke gebouwen, luchthavens, die ons groot reputatiehuis en aan boord hebben bereikt.

 

De kwaliteit is altijd het eerste ding dat wij hoge aandacht aan besteden. Met de inspanning van het volledige C.T.T-team in meer dan 30 jaar, is C.T.T etc. toegekend als „Hoogste Kwaliteitsfabrikant van Shenzhen“, „High-tech Onderneming“, „Bekend Merk van de Provincie van Guangdong“, „Beroemd Merk van Guangdong“, „Bekend Merk van Shenzhen“. Ondertussen heeft C.T.T meer dan acht octrooien van ons door ononderbroken investering op O&O geregistreerd.

 

C.T.T. neemt de vraag van klanten als haar begeleiding, geavanceerd technisch aangezien haar basis, fijne kwaliteit als haar belofte en goede reputatie als haar waarborg. Wij zullen geheel-opgewonden onze klanten in zowel binnenlandse als overzee markten van producten van het fijnst voorzien.

 

 

Contactgegevens
Shenzhen Chengtiantai Cable Industry Development Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Alex Xie

Tel.: 86-755-61137976

Fax: 86-755-61146789

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)