Nieuws

November 15, 2019

HET OVERZICHT VAN INDONESIË IEAE EXPO 2019

Indonesië is de grootste economie in Zuidoost-Azië en de groep van 20 naties, een bevolking van meer dan 248 miljoen (2013 gegevens) wordt, gerangschikt ten vierde in de wereldbevolking, per hoofd onder de leeftijd van 30, jonge bevolkingsstructuur, sterke voorlichting van de consument. Indonesië is het land van duizend eilanden, een verscheidenheid van natuurlijke rijkdommen, zijn de mariene middelen zeer rijk, sinds 2004 presidentsverkiezingen, heeft de politieke stabiliteit, economie een snelle en stabiele ontwikkeling van de middenstand het aantal van de jaarlijkse groei in het aantal van ongeveer 7 miljoen gehandhaafd, is de snelle groei in de high-end consumptiegoederenmarkt, Indonesië BRICs, de snelle ontwikkeling van de belangrijkste markt van de wereld geworden! 

 

@CTT het KABELteam houdt van met sommige ogenblikken tijdens onze zakenreis van 6 dagen aan Indonesië te delen.

 

Mej. Kilian vervoerde het controleren van elk detail van @IEAE 2019 per bus alvorens boading.

 

@CTT was de 36 vierkant-metercabine van de KABEL opstelling en het bleek één van de meest opvallende cabines bij IEAE EXPO 2019.

 

 

Het was zulk een grote hornor om @CTT-KABEL aan M. Ketua Umum (Asosiasi Industri Perlampuan Listrik Indonesië) en zijn vrienden te introduceren.

 

 

M. Cody vervoerde omhoog het ontmoeten van potentiële partners van @East Kalimantan per bus waar de hoofdstad van Indonesië zich aan zal bewegen.

 

 

Bij gemiddeld tijdmej. introduceerde Angela onze XLPE geïsoleerde kabelreeks aan potentiële partner van lokaal Djakarta.

http://www.copperconductorcable.com/supplier-221581-xlpe-insulated-power-cable

 

 

De lokale media beslisten een gesprek met @CTT-KABEL te hebben. De „CTT-KABEL houdt van Indonesië en als aan partnering met lokale bedrijven de mooie mensen in dit land te dienen.“ Gezegd M. Cody.

 

 

 

Het was grote chace voor @CTT-KABELteam om M. Ketua Umum (Asosiasi Pengusaha Teknologi Informasi dan Komunikasi Nasional) en zijn slim Mej. Robbot te ontmoeten.

 

 

 

Terug in de cabine, CTT-introduceerde het KABELteam de brand-schatten-kabel reeks aan onze potentiële parters.

http://www.copperconductorcable.com/supplier-221557-fire-resistant-cable

 

 

Mej. Kilian introduceerde allerlei de bouw van draden aan het lokale burgerlijke decoratiebedrijf

. http://www.copperconductorcable.com/supplier-222057-copper-building-wire

 

 

Om meer over CTT-KABEL (sinds 1983) van http://www.copperconductorcable.com te weten te komen. 

 

Contactgegevens